یازدهمین همایش آشنایی با ماهیت و خدمات صندوق پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

  • خانه
  • اخبار
  • یازدهمین همایش آشنایی با ماهیت و خدمات صندوق پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

به گزارش روابط عمومی صندوق، در صبح روز دوم سفر استانی خوزستان مورخ 27 دی‌ماه 1400؛ مهندس غلام‌زاده در نشست تخصصی با جمعی از مدیران دانشگاه، اعضای هیئت علمی فناور و مدیران عامل شرکت‌ها و هسته‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان به معرفی خدمات قابل ارائه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و سیر تاریخی تأسیس این صندوق پرداخت و گفت: طرح ایجاد صندوق سال ۹۴ تصویب و سال ۹۸ از صندوق نوآوری و شکوفایی مجوز دریافت کرد. بسترسازی و حمایت از طرح‌های برگزیده و منتخب دانش‌بنیان از برنامه‌های مورد حمایت این صندوق بوده و به آن اهتمام ویژه‌ای داریم.

وی اهداف صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی را افزایش میزان کمی و کیفی ارائه خدمات، توسعه سهم سرمایه‌گذاری، ارتقای توان رقابتی شرکت‌های دانش‌بنیان و رشد سهم سرمایه‌های ملی و بین‌المللی در سبد خدمات تأمین مالی و ارتقای ظرفیت نوآوری شرکت‌های دانش‌بنیان در فضای ملی و بین‌المللی عنوان کرد.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی چشم‌انداز تأسیس این صندوق را همسو با سیاست‌های نظام اسلامی قلمداد کرد و افزود: تجاری‌سازی طرح‌ها، حمایت مالی، کمک به صاحبان ایده، ایجاد فرصت‌های نوین، تسریع تبدیل ایده به محصول، صدور ضمانت‌نامه و ایجاد کسب کارهای متنوع و فناورانه از مأموریت‌ها و اهداف راهبردی این صندوق است.

غلام‌زاده ارائه خدمات مالی در صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی را محدود به مکان یا جای خاصی ندانست و توضیح داد: با توجه به توان بالای فعالیت‌های این صندوق در زمینه‌های علمی و فناوری، فعالیت‌های آن نیز فراگیر و محدود به یک مکان ویژه جغرافیایی نخواهد بود. از آغاز تأسیس این صندوق به تقاضاهای مختلفی پاسخ داده شده و قرارداد چند طرح پژوهشی و تفاهم‌نامه همراه با صدور ضمانت‌نامه آنها عملیاتی شده، هدف از راه‌اندازی صندوق رفع مشکلات پیش‌روی فناوران و پژوهشگران برای ورود به عرصه رقابت است.

وی از راه‌اندازی دفاتر نمایندگی استانی برای پیشبرد امور استان‌ها خبر داد و اضافه کرد: امیدواریم با تشریک‌مساعی، همراهی و هم‌صدایی بخش‌های مختلف دانشگاه به‌ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان با این صندوق، گام‌های بزرگ و مؤثری برای رسیدن به توسعه پایدار برداشته شود.

در ادامه این نشست دکتر ملک‌محمدی مدیر مرکز رشد واحد اهواز از همه حاضران خواست تا در تبیین و روشنگری وظایف محوله این صندوق به هیئت علمی، هسته‌های فناور و مدیران شرکت‌های فعال در حوزه فناوری کوشا باشند. وی ابراز امیدواری کرد تا از فرصت پیش رو بهره‌برداری درست در زمینه تعالی و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی و کشور انجام شود.

در پایان جلسه و به مدت 2 ساعت، حضار در جلسه به بیان دیدگاه‌ها و چالش‌های پیش روی خود اشاره و با مدیرعامل صندوق به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین کلیه حاضرین درخواست برگزاری کارگاهی جهت تبیین فرایند دانش‌بنیانی توسط صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ارائه نموده و با پاسخ مثبت مدیرعامل صندوق مقرر گردید طی اولین فرصت ممکن، این نشست به صورت حضوری در اهواز برگزار گردد.

پست قبلی
پست جدیدتر

پیام بگذارید